Grimaldi Lines amplia el servei de short sea shipping entre Barcelona i Sardenya

Grimaldi Lines, que tanca l’any 2015 amb un increment del volum de càrrega del 10% en les seves línies que enllacen Barcelona amb Itàlia i el Marroc, ha decidit millorar la línia entre el port de Barcelona i el de Porto Torres, al Nord de Sardenya, ampliant-la a tot l’any i oferint unes freqüències de sortida que van de dues vegades per setmana (del 19 desembre 2015 al 28 de març de 2016) fins a les cinc per setmana a la temporada alta d’estiu.

De la Mediterrània als Estats Units

D’altra banda, la naviliera italiana ha posat en marxa una nova connexió entre els ports de Barcelona i València i cinc ports d’Amèrica del Nord: Halifax, Nova York, Baltimore, Jacksonville i Galveston. La nova línia, dedicada a la càrrega rodada, té cinc sortides cada mes.

De les cinc sortides mensuals des de Barcelona i València, una línia fa escala dues vegades per setmana als ports de Gemlik, Civitavecchia, Savona, Halifax, Nova York i Baltimore i la segona línia connecta els ports de Civitavecchia, Baltimore, Jacksonville i Galveston tres vegades per setmana.

I, d’altra banda, Grimaldi també ha ampliat la seva línia West Àfrica escalant ara a Nouackout, Mauritània. El nou servei té sortides des de Barcelona i València cada 10 dies i accepta càrrega rodada, contenidors i project cargo.

Finalment, el Grup Grimaldi potenciarà el servei de càrrega rodada i de project cargo des del Mediterrani fins a Sud-amèrica. Gràcies a aquesta decisió, cada 10 dies sortiran des de Barcelona o València els vaixells amb destinació al Brasil (Rio de Janeiro, Vitòria, Santos i Paranaguá), Argentina (Zarate), Uruguai (Montevideo) i Paraguai (Asunción).

Fecha del Taller: