“Gore-Tex” lloga un edifici sencer a Barcelona

La multinacional ocuparà 3.315 metres quadrats a Glòries

WLGore & Associates, coneguda pel gran públic per la seva marca de calçat i roba Gore-Tex, ha protagonitzat una de les majors operacions de lloguer d’oficines del nou curs a Barcelona.

La multinacional nord-americana ha signat l’arrendament d’un edifici de 3.315 metres quadrats al carrer Ciutat de Granada, al complex comercial i d’oficines Glòries.

L’immoble era propietat de Metròpolis, immobiliària patrimonialista de destacats empresaris catalans, que l’acaba de vendre a Hispània, una de les firmes més actives en el sector. L’operació, mitjançada per Cushman & Wakefield, s’ha tancat per uns 8,5 milions d’euros.

La multinacional ha subscrit un contracte d’arrendament a deu anys, amb clàusula d’obligat compliment, i ha comptat amb l’assessorament de la consultora immobiliària Colliers.

WLGore & Associates encara no s’ha instal·lat en l’immoble de Glòries. La filial espanyola del grup, WL Gore i Associats, va facturar 25.280.000 d’euros el 2014 i té actualment la seva seu a Sant Joan Despí (Barcelona) .A més de tèxtil i calçat, la companyia comercialitza a Espanya productes electrònics, industrials i mèdics .

També en el complex de Glòries, Hispània va comprar el juny de l’any passat dos edificis d’oficines, amb un total de 18.206 metres quadrats, pels quals va pagar 40.150.000 d’euros.

A més de vendre l’immoble que ocuparà el fabricant de Gore-Tex, Metròpolis s’ha desprès, per 18,6 milons d’euros, de dues naus logístiques a l’àrea de Barcelona, ​​que ha comprat Merlin Properties. Estan llogades a Decathlon i Norwood, i sumen més de 33.000 metres quadrats.

Font i foto: Expansion

 

Fecha del Taller: