Fundació Intermedia i BCL uneixen vincles amb un acord de col·laboració

Fundació Intermedia ha signat avui un conveni de col·laboració amb Barcelona-Catalunya Centre Logístic amb l’objectiu de reforçar les relacions entre les dues entitats i sumar esforços i establir acords que incrementin els contactes i les col·laboracions ja establertes.

La signatura del conveni, per part de Santiago Bassols, director general de BCL, i de Sònia Moragrega, directora general corporativa d’Intermedia, posa de manifest la voluntat de les dues organitzacions de treballar plegats per millorar les oportunitats de les persones aturades del territori i la recerca d’oportunitats que ofereixin formació i reorientació cap a un sector tan emergent i en expansió a Catalunya com és la logística.

Per a Fundació Intermedia és un privilegi treballar al costat d’organismes com BCL, que actuen per a la millora de la competitivitat i la promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània. És una oportunitat per conèixer en profunditat les necessitats ocupacionals del sector i sumar esforços oferint els seus serveis a les empreses i associacions que la conformen.

I per a BCL, aquest acord suposa un pas més cap a l’objectiu de l’entitat de difondre les oportunitats d’ocupació existents al sector de la logística, que està en creixement permanent i, per tant, té necessitat d’incorporar de forma constant nous professionals amb diversos perfils logístics.

Fecha del Taller: