Frigicoll tindrà a Tarragona un nou centre logístic

Frigicoll, empresa dedicada al subministrament de maquinària per al sector de la climatització i l’energia, el transport, l’hostaleria, la refrigeració i els electrodomèstics, ha signat amb l’INCASÔL un contracte d’opció de compra d’una parcel·la per a usos logístics del sector Palau de Reig de Dalt de Valls (Alt Camp). Els terrenys tenen una superfície a l’entorn dels 85.000 m2 de sòl per un import total aproximat de 3,8 milions d’euros.

Actualment, la seu de Frigicoll està situada a Sant Just Desvern i els nous terrenys que adquireix a l’INCASÒL li permetran ampliar i optimitzar la seva central logística de cara a afrontar nous reptes de futur com ara potenciar l’exportació així com per reforçar el servei nacional.

El Palau de Reig de Dalt és un sector molt ben comunicat, amb fàcil accés al corredor Mediterrani, al de l’Ebre, el port de Tarragona, l’aeroport de Reus i l’estació de l’AVE, donant continuïtat a la zona industrial ja consolidada de Valls. Aquest sector té una clara vocació logística com demostra el fet que a més de Frigicoll, altres companyies com IKEA o DHL Supply Chain l’han triat per ubicar-hi els seus serveis logístics.

Fecha del Taller: