Fira de Barcelona acull al juny l’esdeveniment In (3D) ustry

Del 21 al 23 de juny de 2016, al pavelló 1 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acollirà la primera edició d’In(3D)ustry, un nou esdeveniment d’àmbit internacional que analitzarà el present i el futur de la fabricació avançada i additiva, coneguda popularment com impressió en tres dimensions (3D). El certamen, que es defineix com un ‘hub’ global, reunirà tots els segments que configuren l’ecosistema de la fabricació avançada i additiva per fomentar la millora tecnològica d’aquests innovadors sistemes.

Organitzat per Fira de Barcelona, a la primera edició d’In(3D)ustry participaran firmes de quatre indústries usuàries (health care; transport, automòbil i aeronàutica; retail i consum, i arquitectura i hàbitat) que analitzaran els reptes de futur, mostraran els seus casos d’èxit i desvetllaran com aquesta tecnologia pot ser aplicada, amb èxit, per aquests quatre sectors.

El certamen disposarà d’una zona, el In(3D)ustry Arena, on els expositors mostraran com la fabricació additiva ja està oferint solucions tangibles a indústries com la de l’aviació, la construcció o la sanitat, entre d’altres. Aquesta zona donarà cabuda a tots els fabricants que integren un sector tan transversal com el de la fabricació additiva.

Les previsions apunten que el sector de la fabricació additiva creixi una mitjana anual del 23% i que l’any 2020 arribi als 7.516.000 d’euros, segons un estudi de la consultora Markets and Markets.

Fecha del Taller: