FGC i Multirail impulsaran el el servei ferroviari de mercaderies entre Granollers i Algecires

El president d’FGC, Enric Ticó, i el conseller delegat de Multirail, Joan Castellet, han signat un conveni de col·laboració per tal de que Ferrocarrils realitzi activitats de promoció i de mediació per a la venda del servei ferroviari de mercaderies de la línia de Multirail que uneix les terminals de mercaderies de Granollers, Tarragona, Córdoba i Sant Roque (Algecires).

D’aquesta manera, s’estableix que FGC aportarà els seus coneixements lligats a la promoció i mediació en línies de mercaderies. FGC, com a impulsor del servei, i percebrà ingressos derivats dels nous clients que pugui aportar.

L’objectiu principal de la col·laboració és impulsar un model de negoci basat en la cooperació entre els diferents actors de la cadena logística per oferir les solucions més eficients i omplir al màxim els trens per augmentar la competitivitat global del servei amb característiques de multiproducte i multiclient per tal d’optimitzar la seva ocupació i, per tant, la rendibilitat econòmica i la sostenibilitat ambiental.

Aquest conveni s’emmarca en l’estratègia d’FGC per ampliar el seu negoci de transport de mercaderies, que en el cas de la col·laboració amb Multirail, en una segona fase preveu l’extensió del transport de mercaderies fins a Sevilla.

Fecha del Taller: