FGC i Cooltra Motos promouen la mobilitat elèctrica a Barcelona

El director general de Cooltra, Timo Buetefisch, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, han signat un acord de col·laboració amb què s’han compromès a promoure la mobilitat elèctrica i sostenible a Barcelona.

A través d’aquest acord, Cooltra es consolida com a complement del transport públic de la ciutat, en aquest cas dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, una empresa que ofereix el seu servei a 80 milions de persones cada any. Amb l’objectiu de facilitar l’accés al servei, Cooltra oferirà descomptes pel seu servei de motosharing a tots els usuari d’FGC amb abonaments i es compromet treballar per garantir la presència d’scooters a les proximitats de les parades de ferrocarrils.

FGC desenvolupa i dóna suport a sistemes de transport que fomenten la intermodalitat i la mobilitat sostenible. En aquest sentit, ha posat en marxa iniciatives com els punts de recàrrega per a cotxes elèctrics que s’han instal·lat a algunes estacions, la implementació d’un programa europeu que fomenta l’ús de la bicicleta elèctrica, pensat sobretot per als polígons industrials, i també l’ús de la bicicleta convencional.

Va ser el passat mes de març quan Cooltra Motos va llançar a Barcelona el servei eCooltra Motosharing, un nou concepte de mobilitat sostenible que permet a l’usuari complementar els seus desplaçaments en transport públic per la ciutat amb la comoditat de poder utilitzar una moto elèctrica i pagar només pels minuts que la utilitza. L’usuari només ha de reservar la moto més propera a través d’una aplicación. Es tracta d’un servei completament ecosostenible que actualment ja compta amb una flota disponible de 250 motos a la ciutat de Barcelona i la previsió d’assolir els 50.000 usuaris a final d’any.

Actualment compta amb una flota d’unes 6.000 motos (650) elèctriques, i té presència a més de 6 països amb 17 delegacions pròpies y més de 100 punts de lloguer al sud d’Europa.

Fecha del Taller: