FGC celebrarà la III jornada del Smart Train Day al saló BcnRail 2015

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) integrarà la III jornada de l’Smart Train Day dins del marc del BcnRail, el Saló Internacional de la Indústria Ferroviària de Fira de Barcelona organitzat en col·laboració amb el Clúster Railgrup, que se celebrarà del 17 al 19 de novembre de 2015.

La jornada, creada el 2013 per FGC, aprofundirà en el concepte Smart Train debatent sobre aspectes relacionats amb la gestió ferroviària intel·ligent aplicant la tecnologia i la innovació per millorar l’eficiència i la sostenibilitat del territori.

Aquesta tercera jornada girarà al voltant del concepte Smart Mobility aplicat a l’entorn ferroviari, i incidirà en aspectes claus com l’eficiència i la qualitat del servei en el transport tot aplicant els últims avenços en tecnologia. Els assistents podran conèixer les últimes novetats i experiències en aquest àmbit gràcies a la participació de reconeguts experts estatals i internacionals de diferents empreses i institucions ferroviàries.

La celebració de l’Smart Train Day d’FGC dins del BcnRail coincidirà amb la cinquena edició de l’Smart City Expo World Congress. Aquest fet convertirà la cita en una data clau en l’àmbit de la mobilitat sostenible i de la indústria ferroviària.

Fecha del Taller: