Fanuc Iberia construirá la seva nova seu corporativa de la península Ibèrica a Sant Cugat

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL i Fanuc Ibérica han signat el contracte de compravenda de dues parcel·les del sector Can Sant Joan de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. L’empresa és una de les principals distribuïdores de productes per a l’automatització industrial i vol ubicar-hi la seva nova seu corporativa.

Els terrenys adquirits sumen una superfície global d’uns 14.000 metres quadrats iestan situades al Parc Empresarial de Can Sant Joan, a Sant Cugat del Vallès, en l’eix econòmic ubicat al llarg de l’autopista B-30/AP-7.

Fanuc Iberia és una empresa creada l’any 1956 que té per a objecte la investigació, disseny, fabricació, comercialització i distribució de tota classe d’eines, maquinària i cadenes i sistemes de muntatge, robòtica industrial, sistemes de fabricació flexible i els seus sistemes de control, instal·lació i manteniment. Actualment disposa de seus corporatives a diferents països d’Europa, Amèrica, Àsia, Oceania i Àfrica.

Degut a la seva expansió i al nou creixement empresarial preveu invertir uns 15 milions d’euros en la construcció d’una nova seu corporativa a la primera corona de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Fecha del Taller: