Exportacions aèries d’ aliments peribles cap als Emirats Àrabs Units

El passat 9 de juliol va tenir lloc el seminari sobre l’exportació aèria de peribles alimentaris: els Emirats Àrabs Units (EAU) organitzat per la Comissió de Carrega Aèria del BCL.

El seminari va estar orientat a empreses catalanes amb interès en les opcions que els ofereix el mode aeri per exportar productes peribles, especialment cap  al mercat objectiu dels EAU tot i que no de manera exclusiva. Es va fer especial èmfasi en les possibilitats que el transport aeri ofereix per a les empreses i va exposar de manera clara quines passes s’han de fer per poder realitzar aquest tipus de transport i les dificultats que pot suposar, així com sistemes per solucionar-les de manera eficient.

Una vegada més el seminari va ser un èxit amb més de 50 participants. El seminari va ser encapçalat pel Sr. Cristian Bardají (Cambra de Comerç de Barcelona), el Sr. Eduardo Cerezo (Aena), el Sr. Alfred Lorman (DB Schenker), el Sr. Andreu Carré (Tempack), el Sr. Antonio Matallana (Sanitat Vegetal), el Sr. Jordi Torrent (Banc de Sabadell), la Sra. Patricia Menéndez (Gen-Air), el Sr. Roderic Cedó (Cerima Cherries), el Sr. Josep Lluis Trilla (Grup Actel) i el Sr. Jordi Bort (Prodeca).

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: