Ethiopian Airlines inicia els vols entre Barcelona i la capital etíop Addis Abeba

Ethiopian Airlines ha iniciat l’1 de juliol la ruta entre la capital d’Etiòpia, Addis Abeba, i l’Aeroport de Barcelona-el Prat, posant en servei avions B787-800 Dreamliner.

La nova ruta aèria compta amb quatre freqüències setmanals, sortint els vols des de Barcelona els dimarts, dijous, dissabtes i diumenges.

Segons indica la pròpia companyia aèria, Barcelona és la segona ciutat d’Europa amb major nombre de fires comercials i centres d’exposicions. Per això, segons el CEO d’Ethiopian Airlines Group, Tewolde Gebremariam, l’inici d’aquest nou vol a Barcelona “forma part del nostre pla global d’expansió de la xarxa de rutes en l’horitzó 2025”. Barcelona és la segona destinació a Espanya, després de Madrid, i la tretzena ciutat a la xarxa europea d’Ethiopian Airlines. El nou vol a Barcelona “proporcionarà a empresaris i turistes una àmplia connectivitat amb les nostres 58 destinacions a ciutats d’Àfrica des del hub a Addis Abeba”, indica Tewolde Gebremariam.

Ethiopian Airlines, que porta més de 70 anys operant, és l’aerolínia de més ràpid creixement a l’Àfrica, tant en passatgers com en càrrega. Compta amb una moderna flota d’Airbus A350, Boeing 787-8, Boeing 787-9, Boeing 777-300ER, Boeing 777-200LR, Boeing 777-200 Freighter, amb una mitjana edat de la flota de cinc anys. Així mateix ofereix un ampli ventall de rutes, connectant amb més de 110 destinacions internacionals en els cinc continents.

Actualment, Ethiopian Airlines està escometent un pla estratègic de 15 anys anomenat Visió 2025 que portarà a la companyia aèria a ser el principal grup d’aviació a l’Àfrica amb vuit centres de negocis a través dels quals ofereix serveis internacionals, regionals, de càrrega i logístics .

Fecha del Taller: