Epson i I2CAT creen un centre de referencia d’aplicacions professionals per a smartglasses

Epson i el centre tecnològic i2CAT han signat un acord per impulsar la innovació en l’àrea de les ulleres intel·ligents mitjançant la creació del Centre de Competència Moverio. L’acord té l’objectiu d’afavorir el desenvolupament i la innovació aplicada a les smartglasses Moverio per potenciar l’ús de la realitat augmentada en l’àmbit professional. D’aquesta manera, Catalunya es consolidarà com un centre d’excel·lència a nivell europeu, un punt de trobada estratègic per a desenvolupadors, clients i proveïdors d’aplicacions per ulleres intel·ligents.

Les smartglasses Moverio BT-200 d’EPSON estan equipades de tecnologia avançada, que permet extreure el màxim partit a aplicacions noves de realitat augmentada o veure contingut en 3D d’alta definició. Les ulleres intel·ligents són, a més, l’únic model disponible al mercat que permet la visió transparent i binocular, fet que obre la porta a una gran quantitat de possibles usos per a particulars i empreses.

La Fundació i2CAT és un centre tecnològic que impulsa activitats d’R+D+i en tecnologies d’Internet dins la indústria de les TIC. El centre té una àmplia experiència en múltiples projectes d’R+D a nivell nacional i internacional, liderant la introducció i la integració de les TIC en els principals sectors econòmics (sanitat, educació, audiovisual, indústria, cultura, telecomunicacions) com a mitjà per millorar la productivitat i la competitivitat de les empreses i el benestar de les persones.

Fecha del Taller: