Intranet access

Noticias

NEW | Published 25 Sep 2020 BNEW contará con un atractivo programa de actividades gastronómicas y culturales

El sisè canal complementarà als cinc principals centrats en els sectors de l’esdeveniment: Logística, Real Estate, Ecommerce, Indústria Digital i Zones Econòmiques.

NEW | Published 23 Sep 2020 Creació del Centre Blockchain de Catalunya

La Cambra liderarà el Centre Blockchain de Catalunya amb iniciatives de difusió i sensibilització, formació, recerca, consultoria i organització d’esdeveniments.

NEW | Published 23 Sep 2020 TES i ATM impulsen estudis i guies amb propostes per millorar la distribució urbana de mercaderies

L’ordenació de l’espai públic per agilitar aquesta distribució, amb especial atenció a la càrrega i descàrrega, i la seva compatibilitat amb els diversos usos de l’espai públic, és el focus d’interès.

NEW | Published 22 Sep 2020 La App Solidaria de Mercabarna y T-Systems galardonada en los premios Bizbarcelona

La app agiliza la distribución de alimentos entre colectivos vulnerables.

NEW | Published 22 Sep 2020 El proyecto europeo C-MobILE despliega un piloto de servicios de ayuda a la movilidad en Barcelona y su área metropolitana

El consorcio liderado por Applus+ IDIADA, el RACC y la Dirección de Movilidad del Ajuntament de Barcelona, con el soporte del Institut Municipal d’Informàtica, ha presentado la aplicación C-Mobile Barcelona.

NEW | Published 22 Sep 2020 La Cambra posa en marxa un pla específic per a autònoms amb motiu de la crisi de la COVID-19

En el conjunt de Catalunya hi ha més de 326.000 autònoms persona física, el 78% dels quals pertanyen al sector dels serveis.

NEW | Published 22 Sep 2020 El nou Pla de Mobilitat Urbana 2024 fixa un 81% de desplaçaments a Barcelona a peu, en transport públic o en bicicleta

El document suposa un punt de partida que el Govern municipal debatrà amb el conjunt d’entitats que integren el pacte i la resta de partits del consistori amb l’objectiu d’assolir el màxim consens, abans de portar-lo a aprovació inicial.

NEW | Published 21 Sep 2020 La taxa d’activitat emprenedora manté la tendència a l’alça a Catalunya

Creix el percentatge de persones que volen crear una empresa a Catalunya i també millora la valoració global de les condicions de l’entorn per emprendre.

NEW | Published 21 Sep 2020 Aena abre convocatoria para acelerar a cinco startups en proyectos de gestión aeroportuaria y comercial

Se ofrece la oportunidad de conseguir un contrato con Aena de hasta 2 millones de euros para el desarrollo y despliegue de la idea.

NEW | Published 21 Sep 2020 El Port de Barcelona celebrará los días 4 y 5 de noviembre su Port Summit Misión Empresarial Colombia 2020

Aquest Port Summit, que s’estrena en format on line, facilitarà el contacte entre agents logístics, portuaris i carregadors de tot el món.

1 2 3 102

Newsletter

Show historic

If you want to receive our newsletter

By submitting this form you agree to our policy data protection and terms of use.

Remember that receive a validation email to complete the indicated account

Media

Show all

Pacte per Barcelona. Un nou impuls per a la ciutat.

REPORT