En marxa la construcció de la nova plataforma logística de Decathlon

Inbisa Construcció ha començat les obres d’edificació del nou centre logístic per Goodman, que ocuparà Decathlon, i que està ubicat al municipi barceloní de Sant Esteve Sesrovires, Aquest centre, que disposarà de 40.315 metres quadrats de superfície construïda, estarà operatiu a l’agost de 2016, i donarà resposta a les necessitats de Decathlon per optimitzar la seva presència logística en aquesta zona estratègica al sud-oest de Barcelona.

La nau està dividida en un espai d’emmagatzematge de prestatgeries i una zona de picking que estarà equipada amb cintes de transport automatitzades per a l’ordenació de les diferents referències. L’edifici disposarà de dos mòduls annexos per a oficines i per a altres usos com un gran taller de bicicletes.

El passat 30 de març es va celebrar l’acte de col·locació de la primera pedra, al qual van assistir representants Goodman, Decathlon i Inbisa Construcció, així com autoritats locals i autonòmiques, simbolitzant així l’inici d’aquesta important inversió.

Fecha del Taller: