Emirates SkyCargo llança una nova protecció per a la càrrega sensible a la temperatura

Emirates SkyCargo, la divisió de càrrega d’Emirates, ha llançat una versió “next generation” del seu innovador producte que protegeix la càrrega sensible a la temperatura, com a productes farmacèutics. Anomenat White Cover Advanced utilitza material Tyvek®, fabricat per DuPont, amb una alta densitat de poliestirè per aconseguir una gruixuda barrera protectora contra les variants temperatures externes i la llum directa del sol. El material especial és resistent a l’aigua per evitar danys per humitat encara que al seu torn és transpirable, el que redueix la condensació i la sequedat. També és respectuós amb el medi ambient i 100% reciclable.

White Cover Advanced és una millora del producte White Cover que ja oferia Emirates SkyCargo. Mentre el White Cover s’utilitza per mantenir la cadena de fred d’aliments peribles com verdures o fruites fresques, la solució avançada ofereix protecció addicional per a les càrregues de productes farmacèutics en Contenidors de Temperatura Controlada i amb empaquetat aïllant.

Amb un pes de no més de tres quilos per al palet més gran d’un avió de passatgers, aquesta cobertura especial tanca completament l’enviament i permet que es mantingui fred durant el transport i l’emmagatzematge. El seu ús també és molt pràctic. En menys de vuit minuts dues persones poden cobrir completament a un palet.

Fecha del Taller: