Emirates Sky Cargo inicia una ruta setmanal per a càrrega entre Barcelona i Dubai

Emirates Sky Cargo ha posat en marxa un servei amb periodicitat setmanal que enllaça Barcelona i Dubai. La nova ruta està operada per un avió de càrrega pur, un Boeing B777F, que enllaça els dos aeroports en els dos sentits.

Segons expliquen des d’Emirates Sky Cargo, l’agent de càrrega de la qual és Gen-Air, la posada en marxa d’aquests vols entre l’aeroport de Barcelona-el Prat i Dubai suposa un increment de capacitat de càrrega de l’aerolínia a la capital catalana de 400 tones mensuals, donant així un servei òptim a la demanda del mercat i a les necessitats import/export de la indústria i el teixit empresarial de Catalunya i de la resta de la Península Ibèrica.

A més, aquesta nova ruta per a càrrega aèria facilita no només els lliuraments d’enviaments urgents de grans volums de mercaderies peribles sinó també d’enviaments de productes d’alt valor de la indústria automobilística o bé altres productes com els de cosmètica o els olis. Així mateix, la càrrega pesada i de grans dimensions per a la indústria també pot beneficiar-se d’aquest servei. La indústria farmacèutica i la tèxtil, que són les que mouen més mercaderies a l’Aeroport de Barcelona-el Prat, també tenen ara un millor servei.

El nou servei entre Barcelona i Dubai permet també connectar amb l’extensa xarxa mundial de destinacions d’Emirates oferts des del seu hub Emirates SkyCentral, que inclou Orient Mitjà, Extrem Orient, Índia, Àfrica i Austràlia. Des d’aquest centre la companyia també ofereix una xarxa terrestre regional cap a països del Golf.

El B777F surt tots els dissabtes a les 23 hores de Barcelona i arriba al hub d’Emirates a Dubai a les 8.45 hores de diumenge.

Aquest nou servei s’uneix als dos vols diaris de passatge i càrrega que ofereix Emirates amb Dubai; a partir d’ara l’aerolínia ofereix al mercat una capacitat de càrrega d’unes 1.100 tones en els vols que efectua cada mes des de l’aeroport barceloní.

Fecha del Taller: