Els principals fons d’inversió internacionals participen al Barcelona Meeting Point

Barcelona Meeting Point, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, va clausurar la seva 19 edició constatant el bon moment que viu el sector immobiliari. BMP ha comptat amb la participació dels principals fons d’inversió internacionals i la participació d’inversors europeus.

Barcelona Meeting Point ha registrat un 25% més d’operacions immobiliàries negociades en comparació amb l’edició de l’any anterior.

El Symposium del BMP ha comptat amb 19 sessions, en què han participat 87 ponent i més de 2.600 participants. Així mateix, han estat 280 les empreses expositors, de les quals un 40% han estat Internacionals representant a 15 països diferents.

La present edició ha generant molts contactes i negocis sobretot amb els grans fons d’inversió. BMP ha comptat amb la participació de gairebé 40 fons d’inversió internacionals entre els quals destaquen: TPG Capital, Axa, Lone Star, JP Morgan, Credit Suisse, Shaftesbury Asset Management Group, Morgan Stanley, Oak Tree, Europa Capital, Varde Partners, Cerberus European Capital, Blackstone Property Management o Generali Real Estate, entre d’altres.

Dins el Saló Professional també ha tingut lloc, per cinquè any consecutiu, el Clúster d’Inversors, una àrea exclusiva per als professionals de la inversió, tant des de la vessant de l’oferta (propietaris, promotors, agents comercialitzadors i consultors) com de la demanda (fons, companyies d’assegurances, bancs d’inversió, “family offices”).

Igualment, un altre aspecte que ha contribuït notablement a l’èxit del Saló Professional de Barcelona Meeting Point ha estat la renovació del Clúster “Shop in Barcelona. Real Estate “, que ha tornat a posar en contacte a les empreses immobiliàries espanyoles amb inversors i agents de la propietat dels principals països d’Europa (França, Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Països Escandinaus, Alemanya, Suïssa…).

El Symposium Internacional de Barcelona Meeting Point també ha estat l’escenari de la Jornada Eficiència Energètica i Solucions Sostenibles per a Habitatge, Retail i Oficines.

Fecha del Taller: