Elis Manimatic inverteix 21 milions d’euros a la zona franca de Barcelona

La empresa multi-servei ELIS Manomatic, líder europeu en el seu sector, ha subscrit un contracte amb el Consorci de la Zona Franca (CZFB) per ubicar a una parcel·la del polígon industrial barceloní una planta de bugaderia industrial que comportarà una inversió de 21 milions d’€ i la creació d’uns 300 llocs de treball, informa ELIS.

L’operació ha comptat amb la intermediació i assessorament de Catalonia Trade&Investment d’Acció de la Generalitat.

La multinacional d’origen francès ha concertat amb el Consorci un acord per llogar una parcel·la de 26.160 m2 de la Zona Franca per un període de 50 anys prorrogables a 25 anys més.

A aquesta parcel.la, ELIS edificarà una planta de 13.000 m2 que podrà tractar un volum de roba llisa de 500 tones cada setmana per hotels i restaurants de Catalunya, segons fonts d’aquesta empresa.

ELIS, fidel a la seva imatge, preveu dotar la instal·lació amb les darreres tecnologies disponibles en matèria de producció i estalvi energètic. L’ús d’energia solar permetrà proveir-se del 20% de l’energia necessària per l’escalfament de l’aigua. ELIS treballa també amb les empreses i administracions locals per a més de reciclar l’aigua internament poder recuperar el màxim d’aigua disponible a la zona.

ELIS és un grup multi-servei, líder europeu en el lloguer i manteniment de la roba llisa, de la uniformitat de treball i d’equipaments d’higiene i benestar a Europa i a Amèrica Llatina. Compta amb 21.000 treballadors repartits a 13 països i amb un volum de negoci de 1.415 milions d’euros.

Fecha del Taller: