El SIL eDelivery Barcelona Congress posa el focus en la innovació, el talent i la sostenibilitat

SIL Barcelona, la fira líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa, organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), celebrarà del 31 de maig al 2 de juny la seva 22a edició. L’esdeveniment, que tindrà lloc al pavelló 8 del recinte Montjuic-Plaça Espanya de Fira de Barcelona, torna amb una imatge renovada després de dos anys d’absència a causa del context de la pandèmia. En aquesta edició, el SIL Barcelona tornarà a comptar amb un Congress que reunirà més de 300 speakers internacionals que debatran sobre les tres macrotendències econòmiques: innovació 4.0 i digitalització, sostenibilitat i talent.

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, expressa que “estem molt emocionats d’anunciar la tornada d’una fira que s’ha consolidat com a referent en el sector de la logística, el transport, la intralogística i el supply chain. En aquesta edició, emmarcada en un context socioeconòmic i sanitari sense precedents, volem posar el focus en la logística i l’e-commerce com a peces clau de l’economia, des de les tres principals macrotendències econòmiques, com ho són la innovació, la sostenibilitat i el talent”.

Logística i e-Commerce: motors de l’economia

La fira comptarà amb més de 300 experts en el sector de la logística i l’e-commerce per debatre sobre temes com la transformació empresarial i els nous models de negoci, cadenes de subministrament globals, l’e-commerce & Delivery, la innovació, la resiliència, el talent, la sostenibilitat i la tecnologia.

En l’stage de Business Transformation, speakers inspiracionals, CEOs i alts càrrecs directius de la indústria, el retail i la logística parlaran sobre les tres macrotendències a nivell econòmic a través de reflexions al voltant dels reptes globals comercials, els nous models de negoci i la transformació cultural als quals s’enfronten les empreses d’avui i del futur després d’una crisi sanitària i socioeconòmica sense precedents.

A l’escenari Industry & Logistics, professionals d’ambdós sectors tractaran qüestions com els trencaments de la cadena de subministrament, la resiliència, les tendències en matèria de sostenibilitat, el talent logístic, i els grans reptes de la digitalització i la indústria 4.0.

En el cas de l’stage sobre eDelivery, experts en e-commerce, tecnologia, màrqueting, logística, startups, administracions i inversors, entre d’altres, abordaran els reptes de l’eDelivery com el màrqueting, la innovació en omnicanalitat, l’excel·lència en el delivery, el fulfillment, l’obsessió per al client, les dades i els insights. Altres dels temes que es tractaran en aquestes sessions seran el canvi generacional, tecnològic i el client-centrisme a les empreses, la revolució de l’economia per a un e-commerce més sostenible, així com el B2B i les plataformes com a model de negoci.

Per últim, en l’stage sobre Global Logistics, es qüestionaran temes com la digitalització en el sector postal, el networking i el talent, i la sostenibilitat i la transformació digital per impulsar la recuperació d’Europa.

Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de SIL Barcelona, destaca que “en l’actual context marcat per una incertesa permanent cal posar en valor la importància de totes les activitats del sector logístic. És per això pel que, en aquesta edició, analitzem els reptes globals i les oportunitats als quals s’enfronten les empreses d’avui i del futur”.

Fecha del Taller: