El SIL 2023 i AERCE signen un acord per promoure les últimes solucions en logística i Supply Chain entre el col·lectiu de Compres

El SIL 2023, una de les majors fires mundials de logística, transport, intralogística i supply chain, i l’Associació Espanyola de Professionals de Compres, Contractació i Aprovisionaments (AERCE), han formalitzat aquest matí un acord de col·laboració per a promoure les últimes tendències en logística i supply chain entre el col·lectiu de Compres. L’acord s’ha materialitzat al a les oficines de la Zona Franca de Barcelona amb la signatura de Blanca Sorigué, directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i del SIL, i Cristian Lienas, president de AERCE.

La directora general del CZFB i del SIL, Blanca Sorigué, ha destacat: “ens enorgulleix comptar amb el suport d’AERCE en una edició tan especial com serà la del 25 aniversari del SIL. En un context global en constant canvi com l’actual, la labor dels professionals de Compres en la Supply Chain és fonamental”.

Cristian Lienas, president d’AERCE, valora així aquest acord: “una magnífica oportunitat perquè els nostres associats, una baula clau en la cadena de subministrament, coneguin les últimes tendències i els recursos més innovadors per afrontar amb èxit els reptes globals que marcaran el futur d’aquest sector en el curt i el mitjà termini”.

Gràcies a aquest acord, tots els associats d’AERCE disposaran d’un Visitor Pass gratuït que els permetrà conèixer totes les novetats i les solucions més innovadores que presentaran les més de 650 empreses participants a la fira, podran accedir al programa SIL Knowledge, i tindran l’oportunitat de participar en les activitats del Cercle Networking amb l’objectiu d’establir contactes estratègics amb els més destacats professionals i empreses del sector.

El SIL 2023, que celebrarà en aquesta edició el seu 25 aniversari, tindrà lloc del 7 al 9 de juny al pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaça Espanya de la Fira de Barcelona.

Fecha del Taller: