El SIL 2017 tindrà una important participació d’empreses logístiques

El Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL 2017), organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ja compta amb un 80% de la seva superfície d’exposició reservada quan encara queden 4 mesos per a la seva celebració. El SIL 2017, que se celebrarà del 6 al 8 de juny, ocuparà els 22.000 m2 de superfície expositiva.

La present edició del SIL està registrant un major augment de participació d’operadors logístics i empreses de intralogística i sistemes d’emmagatzematge. Pel que fa a operadors logístics al SIL 2017 ja té confirmada la participació del Grup Transnatur, Ekol Logistics, FERCAM, GCA – Groupe Charles André, Mascotrans Logistics, Nou Transport, Arcese, Scanfor BVBA, Mail Boxes o Grup Ibertransit, entre altres.

Pel que fa a empreses del sector de la manutenció i la intralogística que participaran al SIL 2017 cal destacar a Viastore Systems, Bito, AR Racking, Grup Tatoma, ATOX, Dalmec, Ros Spain, WRH Global Ibèrica, IG Maquinària, Wubump, TM2, Locabri, Legro Systems, Italbidipack, Fromm Embalatges, A-Safe Solucions, GrupMicros, HSM Tècnica d’Oficina i Medi Ambient, J2 Serviu, Magnovent, Porta Sistemas, Recovery- Solucions per a el reciclatge, Tennant, SCM Logística i Traçabilitat, The Grab Specialist, Sinergies Tecmon, System Espanya-Modula, The World of Thor o Traka Assa Bloy By Keyenes, entre moltes altres.

El SIL 2017 tornarà a acollir el Cercle Logístic, l’exitós espai de networking on l’organització del Saló posa en contacte els principals directors de logística i Supply Chain de la indústria amb les empreses participants al SIL. Tot això mitjançant Speed datings i networkings Lunch que tindran lloc el 6 i el 7 de juny.

Un altre dels punts forts del Saló serà la celebració del SIL Barcelona International Congress que tindrà lloc a l’annex del pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira Barcelona. Cal recordar que el Congrés del SIL és un dels congressos de més prestigi d’Europa i en la present edició acollirà més de 30 sessions amb 100 casos d’èxit. El SIL Barcelona International Congress espera superar els 230 speakers i més de 3.000 assistents que va registrar en la seva anterior edició.

Fecha del Taller: