El SIL 2015 tindrà una nova àrea dedicada a la logística intel·ligent

La logística s’està redefinint en unes ciutats que es pensen, projecten i transformen cap a un concepte d’intel·ligència. En aquest context es fa necessari crear nodes i xarxes intel·ligents de transport i les noves tecnologies juguen un paper fonamental.

El Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL), organitzat pel Consorci de la Zona Franca, acollirà una àrea d’exposició dedicada a la logística intel·ligent anomenada “SIL Smart Logistics & Mobility”. D’aquesta manera, el SIL, que fa tres anys va ser pioner apostant fort pel concepte “Smart Logistics”, amb la celebració de les Jornades Smart Logistics, Smart Train Day i EU Core Net Cities, fa un pas més i crea una àrea específica d’exposició que, a més, integrarà totes aquestes jornades.

SIL Smart Logistics & Mobility serà la zona d’exposició del SIL on trobar productes, serveis i solucions innovadores, sostenibles, eficients i eficaços per donar resposta als reptes actuals que plantegen les modernes cadenes de subministrament. Aquesta àrea d’exposició acollirà empreses dedicades a la distribució i a la mobilitat sostenible, empreses que ofereixen solucions tecnològiques, fabricants i distribuïdors de vehicles elèctrics, companyies de noves tecnologies aplicades a la innovació i a l’optimització, energies renovables, solucions logístiques de comerç electrònic, ciutats o regions que aposten pel concepte ‘Smart’ i empreses proveïdores de solucions que redueixen l’impacte ambiental, entre d’altres.

La logística s’està redefinint en unes ciutats que es pensen, projecten i transformen cap a un concepte d’intel·ligència. En aquest context es fa necessari crear nodes i xarxes intel·ligents de transport i les noves tecnologies juguen un paper fonamental. Els nous reptes que plantegen l’e-commerce i els problemes derivats del repartiment de mercaderies requereixen de serveis, sistemes i productes que siguin capaços de donar-los resposta. És per això que aquestes realitats, així com els problemes i possibles solucions derivats d’ells, estaran molt presents en les diferents jornades que tindran lloc dins del Congrés Internacional del SIL. La dissetena edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció tindrà lloc del 9 a l’11 de juny del 2015 al recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: