El servei MINA/MAX2 de l’aliança Ocean Three dóna més connectivitat al Port de Barcelona

El servei de l’aliança O3 formada per les navilieres UASC, CMA CGM i China Shipping que escala a Barcelona enllaça ara l’Índia i l’Orient Mitjà amb Amèrica del Nord en sentit Est i Oest.

El Port de Barcelona va rebre l’escala del portacontenidors ‘Al Rawdah’ adscrit al servei MINA/MAX2 de l’aliança Ocean Three formada per UASC, CMA CGM i China Shipping. Aquesta escala suposa una millora de la connectivitat del Port de Barcelona atès que el servei que fins ara només operava a Barcelona en sentit Oest (de l’Índia a Amèrica del Nord) ara també ho fa en sentit Est (d’Amèrica del Nord a l’Índia

El servei MINA (Middle East – Indian Subcontinent – North Amèrica)/MAX2 té una periodicitat de sortida setmanal i connecta els ports de: Nova York, Norfolk, Savannah, Miami, Tànger, València, Barcelona, Livorno, Gènova i Malta, en sentit Est; i Khor Fakkan, Jebel Ali, Port Qasim, Nhava Sheva, Mundra, Jeddah, Port Said East, Livorno, La Spezia, Gènova, Fos, Barcelona, València i Tànger en sentit Oest.

El vaixell, que va operar a la terminal BEST, pertany a la naviliera UASC i va ser consignat pel UASAC Iberia.

Aquest nou servei consolida el Port de Barcelona com a hub de distribució al hinterland de les càrregues provinents de Amèrica del Nord amb destinació a l’Orient Mitjà i l’Índia.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: