El servei Maersk Bossanova fa la seva primera escala a APM Terminals Barcelona

El dimarts 6 de novembre APM Terminals Barcelona va rebre el Maersk Lins, del servei Bossanova, un servei regular que atracarà a partir d’aquest mes de novembre a la terminal. Aquest servei internacional té origen a Malta i recorre la Mediterrània enllaçant amb la costa del Brasil i Buenos Aires.

APM Terminals Barcelona operarà les escales d’aquest servei a la capital catalana sota els seus alts estàndards operacionals d’eficiència i de seguretat. A més, reforça d’aquesta manera els nivells d’ocupació i de tràfic de contenidors de la terminal consolidant el seu posicionament en el negoci marítim.

Cada vegada són més les navilieres que aposten pels serveis de la terminal. APM Terminals Barcelona compta amb una capacitat de 1,6 milions de TEU anuals i ofereix als seus clients una alta productivitat en la gestió de les seves mercaderies.

Entre els atractius de APM Terminals Barcelona per a les principals línies marítimes estan les seves avançades connexions externes i internes. Addicionalment, els seus serveis intermodals faciliten i flexibilitzen el transport dels contenidors per ferrocarril i camió que augmenten l’àrea d’influència de la terminal.

Fecha del Taller: