El sector del Transport, protagonista al SIL 2015

Dins del Saló se celebrarà una “Trobada de Líders del Transport”, on es debatran i analitzaran els temes que més preocupen i que marcaran el futur del sector.

El sector del transport serà un dels grans protagonistes del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL 2015), que enguany celebrarà la seva dissetena edició del 9 a l’11 de juny al recinte de Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona . El SIL acollirà una àrea específica dedicada al transport (SIL Transport). A més, el SIL 2015 experimentarà un major augment de participació d’empreses de transport com ho demostra que, fins a data d’avui, ja han confirmat la seva participació destacades empreses com Ekol Logistics, Mail Boxes ETC. -El Prat-, FERCAM, Correos, Tradisa, Palibex, Arcese, Dupessey Iberica, Schnellecke Logistics, Telefurgo, AGV Transports, Barsan Global Logistics, Frigicoll, Euro Truck, Districenter (Holding M. Condeminas), Wtransnet o Transporeon, entre d’altres.

El SIL 2015, com en la seva última edició, comptarà amb un espai, anomenat SIL Transport, que acollirà en una zona d’exposició, per a totes aquelles empreses del sector del transport que vulguin impulsar les seves relacions comercials, el networking i els nous contactes empresarials. Aquesta aposta pel sector del transport es veurà reforçada amb la celebració de la “Trobada de Líders del Transport”, que tindrà lloc el dimecres 10 de juny a la tarda. En aquest fòrum de debat s’abordaran els temes que més preocupen al sector i que estan marcant l’actualitat, així com el futur del transport a Espanya.

Totes les empreses participants en SIL Transport, igual que la resta dels expositors del SIL, tindran l’oportunitat de poder participar en els Speed ​​Dating i Lunch Networking del Cercle Logístic, on l’any passat van participar de forma activa més de 300 carregadors de les principals empreses dels sectors alimentari, farmacèutic, químic, automoció, maquinària i electrònica, siderúrgia i metal·lúrgia, gran consum, entre d’altres. Dins del Cercle Logístic es van realitzar més de 900 reunions directes entre carregadors i empreses participants del SIL. Cal destacar també que el SIL, en la seva última edició, va rebre la visita de més de 2.500 empreses del sector del transport.

La dissetena edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció també acollirà el 13è Fòrum Mediterrani de Logística i Transport, la 8a Cimera Mediterrània de Ports i la 4a Cimera Llatinoamericana de Logística i Transport, on es debatran i es donaran respostes i solucions als principals temes d’actualitat del sector.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: