El Port de Tarragona incrementa en un 9,6% el moviment de productes agroalimentaris

L’empresa estibadora Euroports Iberica TPS que opera al Port de Tarragona ha dut a terme la càrrega de 16.500 tones d’alfals a granel a bord del vaixell Pacific Voyager amb destinació el port de Damman (Aràbia Saudí). Es tracta d’una de les majors operatives de càrrega de pinsos que s’han realitzat aquest any a la instal·lació portuària.

L’alfals s’ha traslladat des de la zona de les Terres de Lleida fins al Port de Tarragona, i s’exportarà en vaixell fins a l’Aràbia Saudí. L’empresa exportadora és Aldahra.

Des del mes de gener fins juliol d’aquest any, el Port de Tarragona ha mogut més de 2,3 milions de tones de productes agroalimentaris, un 9,6% més que en el mateix període de l’any anterior. Aquest creixement ha estat impulsat per l’augment del moviment de cereals i les seves farines, de pinsos i farratges.

Anualment, la infraestructura portuària tarragonina mou més de 4 milions de tones d’agroalimentaris, xifra que el consolida com un dels principals ports del Mediterrani en aquest tipus de tràfic.

Fecha del Taller: