El Port de Tarragona exporta mòduls de maquinària industrial a Anvers

El Port de Tarragona està consolidant el seu posicionament com un dels ports de referència al Mediterrani en exportació de càrregues especials. Actualment hi ha diferents projectes en marxa a la instal·lació portuària tarragonina. Així, recentment es va iniciar la complexa operativa d’exportació de cinc mòduls de grans dimensions amb destinació Anvers (Bèlgica) amb finalitat industrial. Aquesta operativa forma part d’un gran projecte que s’està construint al Port de Tarragona, i que s’anirà exportant en diferents operatives al llarg d’aquest 2016.

Els mòduls de maquinària industrial es van carregar al vaixell ‘Wagenborg Barge 10’, atracat al moll de Cantàbria del Port de Tarragona.

L’operativa d’exportació i la consignació de 3.130 tones de tràfic de project cargo la va realitzar l’empresa Euroports Iberica TPS, que està especialitzada en aquest tràfic, i que forma part del Grup Euroports amb 22 terminals arreu de tota Europa.

El tràfic de project cargo és en aquests moments una aposta del Port de Tarragona dins de l’estratègia de creixement i diversificació de tràfics. La infraestructura portuària tarragonina ofereix instal·lacions especialitzades per aquest tipus de càrrega com les àmplies àrees operacionals als molls, les rampes Ro-Ro i l’excel·lent accessibilitat via terrestre i ferroviària.

Fecha del Taller: