El Port de Tarragona compta amb una nova línia regular de contenidors amb Turquia

La Naviera Medkon Línies, de nacionalitat turca, ha escollit el Port de Tarragona per a instal·lar la seva base d’operacions a Espanya, a través de la seva agència Medkon Iberia, amb el que pretén acostar les empreses i indústria del hinterland del Port de Tarragona al mercat turc, essent aquesta una prioritat per al teixit empresarial tarragoní.

Medkon Línies connecta el Port de Tarragona fins al mercat turc, donant resposta a les exigències de part del sector exportador, i afavorint l’elevat volum d’intercanvi comercial existent amb Turquia.

El nou servei directe a Turquia, que té una periodicitat de sortida de 10 dies, s’ha iniciat l’1 de febrer amb l’escala al port del Medkon Izmir, vaixell amb capacitat per a 300 contenidors i que enllaça Tarragona i Turquía en sis dies, el temps de trànsit més ràpid del mercat.

Addicionalment als ports turcs, aquest servei escala també a Bizerte (Tunísia), Misurata (Libya) i Alger (Algèria).

Per a les indústries del hinterland del Port de Tarragona, aquest nou servei contribuirà de manera destacada, no només en la millora de la seva competitivitat, sinó també a una important reducció de les emissions de CO2 per l’estalvi significatiu de la distància recorreguda en el transport terrestre.

El servei està representat a Espanya per Medkon Iberia, l’agent oficial de booking és Castelló Shipping, i els vaixells operen a la terminal DP World Tarragona.

Fecha del Taller: