El port de Palamós acull el primer simposi internacional de creuers de la Costa Brava

El primer simposi internacional de creuers de la Costa Brava reunirà les principals companyies del sector creuerístic, institucions representatives del territori, agents turístics, associacions de creuers, indústria auxiliar i sector de serveis, per debatre durant una jornada el rol dels ports petits que reben tràfic de creuers a la Mediterrània.

El simposi es copòn de quatre ponències sobre: “L’estat del mercat de creuers a la Mediterrània i a la Costa Brava”, “El retorn econòmic del sector de creuers en el territori d’influència”, “El paper dels ports petits a la Mediterrània” i ”La cooperació regional i internacional, element clau per a l’èxit”.  El fil conductor d’aquestes ponències es farà entorn a la influència que tenen els ports petits en el sector de creuers de la Mediterrània.

El sector de creuers és un mercat que opera amb ports grans, mitjans i petits i els hi aporta creixement i valor econòmic. En aquest segment destaca el posicionament de Palamós i Roses i la singularitat de la seva destinació.

La jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i la Cambra de Comerç de Girona.

Fecha del Taller: