El Port de Barcelona rep el portacontenidors ‘MSC London’ de 16.600 TEU

L’ MSC London, de 399 metres d’eslora, opera en el servei Dragon de la naviliera MSC entre Extrem Orient i el Mediterrani i forma part de la xarxa de serveis de l’aliança 2M de Maersk i MSC.

El Port de Barcelona va rebre el 10 de febrer el vaixell portacontenidors més gran de la seva història. L’MSC London, de la naviliera Mediterranean Shipping Company (MSC) i amb capacitat per transportar 16.600 TEU, va atracar a la terminal BEST del port, on es van descarregar 1.050 contenidors i se’n van carregar 650.

Aquest portacontenidors, que té 399 metres d’eslora, 54 metres de mànega i 16 metres de calat, està adscrit al servei Dragon de la naviliera MSC entre Extrem Orient i el Mediterrani. Aquest servei forma part de la xarxa de serveis de l’aliança 2M de Maersk i MSC.

Segons el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, les navilieres estan posant en servei vaixells més grans i canviant les seves estratègies per reduir el nombre d’escales; el port Barcelona està preparat per donar resposta a aquestes necessitats i ho demostra amb el fet de poder atendre aquests grans portacontenidors.

Font: BCL
Foto: Jaxport/ flickr

Fecha del Taller: