El Port de Barcelona patrocina la 1a edició del Tech Tour Maritime Trade & Logistics

El Port de Barcelona patrocinarà la primera edició del Tech Tour Maritime Trade & Logistics, un esdeveniment internacional organitzat per Tech Tour que tindrà lloc a Barcelona ​​del 31 de maig a l’1 de juny i que comptarà amb sessions addicionals de pitching (presentacions curtes de projectes) online els dies 14 i 15 de juny de 2022.

El programa Tech Tour Maritime, Trade & Logistics 2022, liderat pels copresidents, Pascal Ollivier, de Maritime Street, i Rachael White, de Next Level Info, se centrarà a ajudar les empreses de tecnologia innovadora que treballen en els sectors de comerç digital i logística, sistemes de càrrega i sostenibilitat per intercanviar idees, assegurar el creixement i la inversió treballant conjuntament amb experts i inversors actius per construir cooperacions empresarials duradores.

Aquest programa reunirà els inversors i socis corporatius més actius amb les 30 empreses innovadores emergents i en creixement més prometedores que cerquen finançament estratègic i col·laboracions al mercat europeu. Tech Tour Maritime Trade & Logistics també comptarà amb un esdeveniment en directe a Barcelona i 12 sessions en línia i serveis com ara Entrepreneurs Venture Academy, Online Pitching Sessions i One2One meetings amb inversors i partners.

El programa Tech Tour Maritime, Trade & Logistics 2022 està obert a totes les empreses dels següents sectors tecnològics:

  • Comerç digital i logística (digital twin; IoT; wearables; AI; Anàlisi avançada; sistemes autònoms; blockchain; sistemes AR/VR; ciberseguretat; i seguretat.
  • Sistemes de mercaderies (marítim; ferroviari; logística de camions; camions autònoms; sistemes de visibilitat i predictibilitat; sistemes de seguiment; tecnologia de cadena de fred; emmagatzematge intel·ligent).
  • Sostenibilitat (camions elèctrics; vaixells motoritzats de nova generació; sistemes de generació d’energia neta; sistemes d’hidrogen; solucions ambientals).

La participació en aquest esdeveniment serà gratuïta per a les empreses que prèviament siguin seleccionades per un panell d’inversors experts. Aquestes empreses tindran l’oportunitat única de fer un pas més en l’expansió i el progrés dels seus negocis, així com d’establir connexions vitals amb els assistents VIP del sector, inversors i empreses.

Fecha del Taller: