El Port de Barcelona participa en el Mobile World Congress a través de l’esdeveniment 4YFN

El Port de Barcelona participarà aquest any per primera vegada en el Four Years from Now (4YFN), plataforma per a empreses emergents organitzada per GSMA orientada al sector de les start-ups que ofereix a aquestes empreses interessants possibilitats per connectar amb inversors i altres emprenedors. L’esdeveniment estarà aquest any integrat en el Mobile World Congress (MWC) i se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol a Fira de Barcelona. En el 4YFN es troben les start-ups més innovadores, emprenedors d’empreses, inversors i institucions públiques dins del marc internacional i tecnològic de primer nivell que caracteritza el MWC.

El Port de Barcelona estarà representat pel cap d’Innovació, Carles Rua, que intervindrà dimecres, 30 de juny, de 16 a 16.30 hores, en el bloc temàtic de connectivitat, una sessió que moderarà el consultor de Huazhi, Johaness Vizethum. D’aquesta manera, el Port de Barcelona tindrà l’oportunitat de presentar els projectes del IV Pla Estratègic i reforçar la seva estratègia en innovació i economia blava.

L’edició d’enguany del 4YFN compta amb experts que compartiran les claus per portar una empresa a l’èxit, s’exploraran les últimes tendències en cultura i entreteniment a través de la tecnologia, etc. El Four Years from Now 2021 vol tractar temes com els nous horitzons tecnològics que influeixen en la societat del futur i comptarà amb els líders sectorials d’empreses com Boehringer, DKV group o ESADE, entre d’altres.

Cada vegada més, el 4YFN va agafant importància dins del sector. L’edició del 2019 va comptar amb la participació de 700 start-ups expositores, va tenir uns 3.000 assistents durant els dies que va durar l’esdeveniment i va aconseguir mil inversors.

Fecha del Taller: