El Port de Barcelona incorpora un nou representant a l’Aragó, Navarra i La Rioja per apropar encara més els serveis als seus clients

El Port de Barcelona ha incorporat a Luis Puzo com a nou representant en els seus principals mercats a la Península Ibèrica: l’Aragó, Navarra i La Rioja. L’objectiu és reforçar la presència del Port en aquestes regions, apropant encara més la seva oferta logística i oferint solucions eficients i competitives a les necessitats dels clients del nord-est espanyol.

L’Aragó, Navarra i La Rioja estan situades al capdavant de les comunitats més exportadores de l’Estat, amb una economia oberta a l’exterior i situant de forma creixent els seus productes en els mercats internacionals. El Port de Barcelona ha treballat des de fa anys per a donar resposta a la internacionalització dels diferents sectors industrials, posant en servei terminals marítimes interiors, serveis ferroviaris eficients i cadenes logístiques basades en una connectivitat marítima altament competitiva. Aquest esforç ha permès que els mercats asiàtics siguin avui els principals receptors dels productes d’aquestes regions i que avui un 51% del comerç marítim de contenidors de l’Aragó i un 36% del de Navarra passi pel Port de Barcelona.

En aquest context, Luis Puzo treballarà per oferir als importadors, exportadors i operadors logístics d’aquestes regions solucions logístiques sostenibles i competitives que facilitin la creixent internacionalització de les seves economies.

Luis Puzo ha estudiat un PDD (Programa de Desarrollo Directivo) per l’IESE-Universidad de Navarra. Té 25 anys d’experiència en el sector logístic i del transport internacional, desenvolupant solucions específiques per a la indústria farmacèutica, d’automoció, retail, etc., tots ells sectors prioritaris del Port de Barcelona. La seva trajectòria professional de més de 25 anys l’ha portat a treballar a Saragossa, Pamplona i Madrid, així com també a la Gran Bretanya.

Fecha del Taller: