El GSA Airnautic obre oficina a l’aeroport de Barcelona

Airnautic gestiona càrrega de les companyies Air Bridge Cargo Airlines (ABC), Air New Zealand, Turkmenistan Airlines, Uzbekistan Airways, Etihad Càrrec, Afriqiyah Airways, Sky Gabon, Jet Airways, Air Seychelles i Silk Way Airlines.

Com a agent general de vendes d’Air Bridge Cargo, i des de Barcelona, Airnautic ofereix sortides en camió aeri cap a París, per a les mercaderies amb destinació a Àsia, i cap a Frankfurt per a destinacions nord-americanes i africanes.

Airnautic va operar el primer vol comercial de càrrega al març de 2007 a França, amb un Antonov 225 en el qual va dur a terme una operació de càrrega excepcional per les dimensions de les peces embarcades i per la logística que va requerir el vol. Aquest GSA està especialitzat en vols xàrter i en transport de càrrega aèria de grans dimensions o pesos que requereixen una logística precisa i ràpida. Per a això, Airnautic utilitza aeronaus com l’Antonov 12 i l’Antonov 124, els DC 10, el Ilyushin 76, o el DC8, així com Boeing 747-400F i 747-800F de la companyia Air Brigné Cargo.

Fecha del Taller: