El Grup Hartmann inverteix tres milions d’euros a la seva planta de producció de Mataró

Actualment, la fàbrica de Mataró de Hartmann exporta el 90% dels seus productes a la resta del món i és el Centre de Competència a nivell mundial en desenvolupament i fabricació de productes sanitaris adhesius.

Grup Hartmann Espanya, la multinacional alemanya especialitzada en productes i solucions sanitàries, invertirà aquest any 2015, més de tres milions d’euros que aniran destinats a incrementar la capacitat de la planta de producció de Mataró.

D’aquesta manera, la companyia situa els objectius de creixement per al 2015 en un 7%, focalitzats sobretot en l’àrea de farmàcia i en el canal hospitalari.

El Grup Hartmann va tancar l’any 2014 amb una facturació de més de 98 milions d’euros, el que suposa un creixement de més del 6%.

Actualment, Hartmann Espanya és la cinquena filial més important del Grup a nivell mundial, i la fàbrica de Mataró exporta el 90% dels seus productes a la resta del món.

El Grup Hartmann té a la capital del Maresme la seva seu corporativa espanyola i el Centre de Competència de desenvolupament i fabricació a nivell mundial, l’única planta de producció del Grup dedicada a la fabricació de productes adhesius.

La companyia ha invertit més de dos milions d’euros en la construcció de les noves oficines corporatives, unes millores que formen part del pla estratègic internacional del Grup que té per objectiu convertir la companyia en un centre d’excel·lència en el mercat de productes i solucions sanitàries a nivell mundial, i que consoliden Hartmann Espanya com un referent internacional del sector.

Font: BCL
Foto: immedicohospitalario.es

Fecha del Taller: