El grup Carbó-Collbatallé incrementa la seva flota de tràilers

El grup Carbó-Collbatallé ha adquirit tres nous tràilers de la marca Scania, model R410. Amb la incorporació d’aquestes noves unitats l’operador augmenta la seva capacitat de transport i volum de càrrega cap a les seves bases situades a Madrid, València i Saragossa.

Els tràilers estan equipats amb els seus corresponents remolcs bitemperatura, per la qual cosa el grup Carbó-Collbatallé ofereix un alt índex de fiabilitat en el transport de mercaderies que requereixen temperatura controlada, com ara els productes peribles.

Des de l’any passat el grup Carbó-Collbatallé està duent a terme una sèrie d’inversions per ampliar la seva cobertura geogràfica, com ara l’obertura a l’abril de la seva nova base logística, situada a Mercazaragoza, des de la qual la companyia ofereix serveis de transport a la zona d’Aragó, Navarra, La Rioja i Soria.

Carbó-Collbatallé també va ampliar la seva plataforma a Barcelona per poder fer front a l’augment d’activitat prevista, especialment en la distribució i emmagatzematge de mercaderia refrigerada.

Fecha del Taller: