El Consorci de la Zona Franca i Oryon Universal signen un acord de col·laboració per a dinamitzar l’ecosistema startup de Barcelona

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Oryon Universal han formalitzat un acord de col·laboració que afavorirà la dinamització de l’ecosistema emprenedor en la capital catalana. L’acord converteix a Oryon en partner de startups del CZFB i també contempla que la companyia d’inversió es posi al capdavant de la branca de projectes emprenedors de DFactory Barcelona, un espai de 17.000 metres quadrats destinat a la innovació.

L’objectiu és crear un entorn adequat pel desenvolupament de les empreses emergents amb una proposta de valor diferencial, donar visibilitat i suport a l’ecosistema promovent activitats per a atreure talent i inversió i convertir DFactory Barcelona en un espai de referència internacional.

Amb la seva entrada a DFactory Barcelona, Oryon Universal vol continuar enfortint l’ecosistema emprenedor nacional amb la seva metodologia i involucrar a més actors que apostin pel talent. “Comptar amb un espai com DFactory Barcelona ens permetrà invertir a entre 50 i 100 projectes nous. Per a això establirem una estratègia de creixement sostingut per a mantenir i millorar el nostre model d’acompanyament ja afermat. La nostra meta és que el DFactory Barcelona es converteixi en la fàbrica de les millors startups”, comenta en Víctor Giné, CEO de Oryon Universal.

Blanca Sorigué, Directora General del CZFB, per la seva part afegeix que “volem que DFactory Barcelona sigui també un ecosistema on les startups es puguin desenvolupar al mateix temps que sigui un important pol d’atracció de talent i inversió internacional, per això hem realitzat aquesta aliança amb Oryon Universal que està totalment alineat amb aquest objectiu”.

Amb seu a Barcelona i Madrid, Oryon Universal va néixer amb el propòsit d’humanitzar el món de l’emprenedoria amb una metodologia pròpia d’inversió i acompanyament. Des de la seva creació, la companyia ha apostat per una política d’inversió socialment responsable, acompanyant a startups disruptives que desitgen impulsar el seu creixement.

Fecha del Taller: