El Consorci de la Zona Franca de Barcelona realitzarà un SIL Amèrica 2020 a Barranquilla

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i president del SIL, Pere Navarro, acompanyat per la directora general del CZFB i del SIL, Blanca Sorigué, ha tancat un acord amb Corferias per organitzar un SIL Amèrica que tindrà lloc a Barranquilla els dies 22 i 23 d’octubre de 2020.

Corferias ha mostrat el seu interès pel know how firal desenvolupat pel CZFB, concretament amb el SIL, la Fira Líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa amb 22 anys de trajectòria. Un interès i uns contactes que van arrencar durant la celebració del passat SIL 2019, que enguany va coincidir amb la celebració de la Gran Cimera Mundial del Comerç Internacional i Supply Chain que va reunir, a més del SIL i l’eDelivery Barcelona, el Congrés Mundial de Zones Franques, el MedaLogistics Summit, el Congrés d’ALACAT i el Congrés Internacional de OEAs.

Pere Navarro ha explicat que “aquest acord és molt important en el nostre objectiu de projectar internacionalment la imatge de Barcelona i ajudar a les nostres empreses en la seva internacionalització, en el mateix sentit, la iniciativa s’emmarca dins d’una estratègia global iniciada pel CZFB que té per objecte la internacionalització d’alguns dels seus serveis i molt especialment del seu know how en matèria d’organització de fires internacionals “.

El delegat especial de l’Estat al CZFB també ha recordat que “el SIL sempre s’ha significat per un ser un important pont per als negocis, els contactes i el coneixement entre el Mediterrani i Llatinoamèrica en el sector de la logística”.

Finalment, Pere Navarro també ha volgut explicar que “fruit d’aquest acord que hem assolit amb Corferias a l’octubre de 2020 farem un SIL Amèriques a Barranquilla, el que ens omple d’il·lusió i creiem que pot ser una bona oportunitat per a la internacionalització de les empreses espanyoles del sector, així com d’obertura a un mercat, el colombià, que es troba en plena expansió i amb un important pla de desenvolupament en matèria d’infraestructures “.

Cal destacar que Corferias, és una societat de caràcter privat, que impulsa el desenvolupament industrial, social, cultural i comercial a la Regió Andina, Amèrica Central i el Carib. El seu principal objectiu és el de buscar estrènyer els vincles de cooperació entre Colòmbia i la comunitat mundial a través de l’organització de fires, exposicions, esdeveniments i convencions, propiciant la generació de contactes qualificats entre visitants i expositors en un recinte operat sota estàndards internacionals. Igualment, promou i organitza la participació de Colòmbia en fires i exposicions que es realitzin a l’estranger, i participa com asoci d’empreses que tinguin el mateix objectiu en pro de fomentar el desenvolupament industrial o comercial del país.

Fecha del Taller: