El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Mercabarna acorden la compravenda de la parcel·la 22AL

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha signat aquest matí la venda de la parcel·la 22AL, confrontant amb l’actual recinte de Mercabarna i de 173.194m2, a Mercabarna. El CZFB ha col·laborat per arribar a un acord en benefici de l’economia de la regió metropolitana, ja que amb aquest nou espai el polígon alimentari podrà adaptar-se als canvis que s’estan produint en el sector, així com a l’evolució de la demanda dels consumidors.

En l’acte han participat el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Pere Navarro; l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau; el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni; i la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Intern, Hisenda i presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín.

En aquest context, Pere Navarro ha destacat que “la nostra responsabilitat com a empresa pública és vetllar perquè la nostra acció generi sempre un benefici en l’entorn, i en aquest cas estic convençut que és així. A més, els beneficis que obtinguem de la venda dels terrenys de titularitat estatal ens permetran seguir impulsant projectes transformadors que ajudin a millorar la competitivitat de país”.

Fecha del Taller: