El Congrés ALACAT reunirà al SIL 2016 a operadors de tota Llatinoamèrica

El XXXIII Congrés ALACAT, que enguany se celebrarà dins el Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL 2016), del 7 al 9 de juny de 2016 a Barcelona (Espanya), avança a molt bon ritme i ja compta amb un gran nombre de professionals inscrits procedents d’Argentina, Xile, Colòmbia, Equador, Espanya, Guatemala, Mèxic, Panamà, Paraguai, República Dominicana i Uruguai.

Entre el perfil dels professionals inscrits cal destacar a consignataris, transitaris, navilieres, operadors logístics, estibadors, agents de duanes, aerolínies de càrrega aèria, administracions portuàries, empreses de shipping, etc. Entre les principals empreses inscrites cal destacar a Aeromar Internacional, Asesoría Técnica en Aduanas de Guatemala, Asociación Argentina de Agentes de Carga Internacional, Alog – Asociación Logística de Chile, AMACARGA – Asociación Mexicana de Agentes de Carga, Caribe Cargo, Decoexa, Embarques Aéreos y Marítimos Internacional, EVGE, FITAC, Frederic Schad, Inalog Uruguay, Intersago, Multitransportes, Logistikus, SAC Internacional, Servimex, Siatilogistics, Space Cargo o Zona Franca de Tayrona, entre moltes altres.

ALACAT, la Federació d’Associacions Nacionals d’Agents de Càrrega i Operadors Logístics Internacionals d’Amèrica Llatina i el Carib, celebrarà per tercera vegada en la seva història el seu prestigiós Congrés a Espanya. Un congrés que en aquesta ocasió tindrà una durada de 3 dies amb la participació de més de 30 speakers internacionals, disposarà d’una gran mostra comercial en celebrar-se dins del SIL 2016, inclourà la visita a zones logístiques de Barcelona, i acollirà 2 dies de networkings lunch opcionals.

Organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, el SIL 2016 arribarà a la seva 18 edició amb l’objectiu de superar la participació de l’any passat quan va comptar amb 550 empreses participants, un 45% d’elles internacionals. Amb la celebració del congrés més important de l’Amèrica Llatina, el Congrés ALACAT, el SIL 2016 reforçarà el seu punt de trobada per als negocis entre el Mediterrani i Llatinoamèrica, sent l’únic Saló Internacional que se celebra a Espanya que representa a tots els subsectors que formen part de la cadena logística.

Fecha del Taller: