El Col·legi d’Agents de Duanes de Barcelona impulsa el coneixement sobre el nou Codi Duaner de la Unió

El Col·legi d’Agents de Duanes de Barcelona està realitzant diversos cursos sobre el Codi Duaner de la Unió (CAU). Es tracta de programes de formació específics sobre la nova normativa europea, amb una durada de 12 hores lectives, dirigits a titulars d’Agències de Duanes i Representants Duaners.

El Codi Duaner de la Unió és la normativa que conté les disposicions i procediments generals aplicables a totes les mercaderies introduïdes al territori duaner de la Unió o que surtin del mateix, i entrarà en vigor el proper mes de maig, data a partir de la qual els agents de duanes i representants duaners s’han de sotmetre a aquest nou marc regulador comú per a tots els països europeus.

D’altra banda, el Col·legi d’Agents de Duanes també ha organitzat el Curs de Despatx duaner nivell II – expert en OEA. Es tracta d’un programa de formació, de 76 hores lectives i que ja va per la 5a edició, que té com a objectiu actualitzar els coneixements dels responsables OEA així com formar nous professionals.

Fecha del Taller: