El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) se suma a la segona edició del BNEW

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la propera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc del 5 al 8 d’octubre, pel qual l’associació se suma com a partner a la nova edició de l’esdeveniment. Amb aquest acord, el CEEC aportarà la seva experiència en matèria de sostenibilitat i en concret, en àmbits com la transició energètica i la mitigació del canvi climàtic i tindrà un paper destacat en BNEW Sustainable, un dels nous verticals de la segona edició d’aquesta cita orientada a impulsar la reactivació de l’economia.

A l’acte de la signatura, que ha tingut lloc a les oficines del CZFB, han participat Esther Izquierdo, presidenta del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW.

Pere Navarro ha agraït al CEEC la seva aposta decidida pel BNEW i ha assegurat que “estem orgullosos de poder comptar amb la col·laboració d’associacions com el CEEC, que comparteixen i donen suport a la nostra aposta per una nova cultura industrial sostenible juntament amb el desenvolupament de la nova economia”. Així mateix, també ha destacat que “després de l’èxit de la primera edició, BNEW és una clara mostra de com el Consorci de la Zona Franca de Barcelona actua com a motor de transformació”.

Per la seva banda, Esther Izquierdo ha senyalat que “el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) celebra aquest acord de col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca de Barcelona en el marc de l’edició d’enguany del BNEW, esdeveniment, en el que la sostenibilitat i el procés de transició energètica tindrà un paper molt rellevant, en línia amb la missió i objectius del nostre clúster en un moment com l’actual, en els que afrontem reptes ambientals d’abast global i en el que la col·laboració entre tots és indispensable”.

BNEW Sustainable

Amb un format B2B totalment innovador, 100% professional i híbrid, el BNEW va crear un precedent tecnològic en la seva primera edició en què es van generar més de 160 hores de contingut en línia, repartit en els cinc sectors d’activitat presents al BNEW: Logística, e- Commerce, Indústria Digital, Zones Econòmiques i Real Estate. Aquest any es duplicaran els sectors afegint noves àrees de caràcter més transversal: Mobility, Sustainable, Talent, Science i City.

Aquestes incorporacions suposen la inclusió de nous sectors transcendentals per a la nova economia. En aquest context apareix el BNEW Sustainable, el vertical que ofereix solucions per a empreses privades i organismes públics relacionades amb la sostenibilitat dins de diferents àmbits, com ara la moda, el medi ambient, l’alimentació o el mercat financer. D’aquesta manera, el CZFB pretén destacar dins de l’esdeveniment el paper de la sostenibilitat, una de les grans prioritats dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats en l’Agenda 2030, amb els quals l’entitat està estretament compromesa.

Fecha del Taller: