eDelivery Barcelona Expo & Congress dona resposta als reptes de l’eCommerce

La consolidació del eCommerce o comerç electrònic ha canviat tots els processos relacionats amb la gestió de la cadena de subministrament, així com els hàbits del consumidor. En aquest nou panorama la logística s’ha convertit en el factor fonamental de cara a aconseguir la satisfacció del consumidor en la seva experiència de compra. Per donar resposta a aquesta nova realitat neix eDelivery Barcelona Expo & Congress, que tindrà lloc del 6 al 8 de juny a Barcelona sumant sinergies i compartint lloc de celebració amb la major Fira Internacional de Logística i Manutenció que se celebra a Espanya i el Sud d’ Europa, el SIL 2017.

eDelivery Barcelona Expo & Congress, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, posarà el centre d’atenció en les claus de l’eCommerce, el lliurament, el multicanal i els aspectes de sostenibilitat a les ciutats. A més, el certamen reunirá les millors solucions que ajudin a tenir èxit en les estratègies multicanal o en els negocis eCommerce, així com el punt de trobada en el qual es discutiran i debatran els aspectes claus del sector.

eDelivery Barcelona Expo & Congress reunirà els principals retailers i e-tailers, al mateix temps que agruparà empreses de logística, consultoria, operacions, noves tecnologies, programari, operacions, solucions d’e-logistics, empreses de pagament on-line i serveis derivats de l’eCommerce. eDelivery Barcelona Expo & Congress potenciarà el networking i els contactes amb la creació d’un espai que posarà en contacte a proveïdors de serveis amb retailers i e-tailers.

Un dels aspectes destacat de eDelivery Barcelona serà la celebració d’un importantíssim Congrés Internacional que durant els seus 3 dies de celebració comptarà amb més de 50 prestigiosos speakers. Al Congrés Internacional eDelivery Barcelona es presentaran diferents casos d’èxit al mateix temps que es debatran els temes que més preocupen al sector i que estan relacionats amb l’última milla, cros border, últimes tendències i innovacions del sector, multicanalitat, operacions i serveis al client, sostenibilitat a les ciutats, etc.

Fecha del Taller: