eDelivery Barcelona analitzará la logística i el lliurament com a aspectes claus de l’eCommerce

La segona edició de eDelivery Barcelona Expo & Congress ja està en marxa. Organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona tornarà a donar resposta a l’estratègia de lliurament del comerç electrònic de les empreses per tal de posar en contacte a proveïdors, marques, retailers i e-tailers. eDelivery Barcelona se celebrarà del 5 al 7 de juny de 2018 coincidint amb el SIL 2018, la Fira Líder de Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa.

Un dels punts forts de eDelivery Barcelona serà la celebració d’un Congrés Internacional de tres dies de celebració on es presentaran diferents casos d’èxit i es debatran i es donarà resposta als temes que més preocupen al sector, com és el cas de la digitalització, la relació omnicanalitat i atenció al client, el comerç cross-border i global, com afecta el comportament del consumidor en els lliuraments, el triangle última milla, sostenibilitat i Smart cities, les tendències canviants del eCommerce (drons, blockchain, vehicles autònoms) o nous models de negoci, entre d’altres temes.

eDelivery Barcelona Congress comptarà amb més de 50 speakers experts en eCommerce i s’espera que es superin els més de 500 assistents al congrès de l’any passat.

Per la seva banda, e-Delivery Barcelona Expo agruparà més de 50 empreses expositores dels sectors de proveïment, logística, operacions, tecnologia, programari, solucions d’e-logistics, serveis i productes sostenibles, consultories, empreses de pagament on-line i serveis derivats del comerç electrònic. El Saló té previst acollir a més de 4.000 visitants dels quals un 84% són decisors. e-Delivery Barcelona Expo també comptarà amb una zona d’exposició dedicada a les Startups amb les últimes innovacions en acció.

Alhora, eDelivery Barcelona Expo & Congress també aposta pel networking amb la celebració de #TheRetailerClub, el lloc exclusiu on els CEO, COO, CIO, e-Commerce Managers i Logistics & Supply Chain Managers dels principals retalies, e-tailers que acudeixin a eDelivery Barcelona puguin realitzar networking, intercanviar opinions, resoldre dubtes, obtenir informació del sector i posar-se al dia. Només les empreses expositores de eDelivery Barcelona podran participar en #TheRetailerClub i contactar directament amb els principals retailers i e-tailers.

Fecha del Taller: