easyJet inaugura la seva nova base a l’Aeroport de Barcelona

L’aerolínia easyJet ha inaugurat la seva nova base a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, que suposa la número 28 de la seva xarxa europea.

Espanya és un mercat important per a easyJet, ja que espera transportar uns 13,6 milions de passatgers el 2016, xifra que suposaria un increment del 4% respecte a l’any anterior. easyJet va volar per primera vegada a Barcelona el juny de 1996 amb un vol des de Londres Luton. Així, la companyia espera que el 2016 uns 3,1 milions de passatgers elegeixin els seus vols, xifra que seria un 7% superior a 2015.

La nova base d’easyJet permetrà a l’aerolínia que a l’estiu pugui operar 2.180 vols setmanals i oferir un ventall de 154 rutes a Espanya. easyJet opera 16 rutes des de Barcelona, incloent dues noves rutes que connecten Barcelona i Nàpols (Itàlia) a partir del 27 de març 2016 i de Barcelona a Bordeus (França) a partir del 15 d’abril del 2016.

La base va ser inaugurada per Javier Gándara, director d’easyJet per a Espanya, Portugal i els Països Baixos; Fernando Echegaray, director de la xarxa Aena; i Sonia Corrochano, directora de l’Aeroport de Barcelona-El Prat.

L’obertura de la base a Barcelona consolida l’aposta d’easyJet per aquesta ciutat que l’aerolínia considera un centre de negocis i d’oci clau a Europa.

Fecha del Taller: