DHL incrementa la seva capacitat de càrrega aèria en set províncies espanyoles

L’operador logístic DHL, a través de la seva filial DHL Express, ha incrementat la seva capacitat de càrrega aèria en set províncies d’Espanya. La companyia ha substituït les seves actuals aeronaus a Alacant i Santiago de Compostel·la per oferir una major eficàcia i rapidesa en el servei express internacional en les províncies d’Alacant, Almeria, Múrcia i en la comunitat autònoma de Galícia.

“Aquestes inversions a la flota aèria de DHL tenen com a objectiu afrontar els importants creixements de càrrega que estan experimentant els nostres clients a la zona nord i est d’Espanya, oferint un servei més ràpid i de major qualitat”, ha declarat el director general de DHL Express Iberia, Miguel Borrás.

Fins ara, DHL Express comptava amb un vol de sortida i arribada a l’aeroport d’Alacant, operat per un ATR72, amb capacitat per transportar sis tones, que actualment passa a ser operat per un Boeing 737, amb capacitat per albergar 16 tones. Aquest model d’avió millora el servei per els seus clients d’Alacant, Múrcia i Almeria, segons l’operador.

A Galícia, el vol amb sortida i arribada a l’aeroport de Santiago de Compostel·la era operat per un ATR42, amb capacitat per emmagatzemar 4,3 tones, i ha estat reemplaçat per un altre model que permet albergar 6 tones.

D’altra banda, un nou avió connecta diàriament l’aeroport d’Alacant amb el hub que DHL Express té a Vitòria, i que disposa de connexions directes amb els centres de distribució d’Alemanya, El Regne Unit, el Benelux, França i Itàlia. A més, també s’estableix un enllaç des d’aquests punts a tota la xarxa internacional de la companyia.

Font: El Vigia
Foto: Billy Wilt/ flickr

Fecha del Taller: