DHL incorpora tricicles per al repartiment ecològic a Barcelona

DHL està ja utilitzant el tricicle elèctric per al repartiment urgent de documents i paquets petits, dins la seva política corporativa de reduir les emissions contaminants al centre de les grans ciutats.

A Barcelona, aquest servei, en funcionament des del mes de febrero, cobreix diferents àrees de la ciutat i es reparteix amb el tricicle elèctric una mitjana de 70 adreces al dia, i està previst ampliar dos tricicles més a la ciutat pròximament. Aquests tricicles reparteixen en zones de vianants del casc antic de Barcelona, que habitualment estan restringides a la circulació de vehicles a motor.

Fins al moment, DHL Express ha desplegat couriers en bicicleta o tricicle en nou països europeus, incloent els Països Baixos, França, Gran Bretanya i Itàlia. Actualment, es poden veure vehicles vermells i grocs de dos i tres rodes als carrers de quaranta ciutats.

Aquesta acció forma part del projecte SMILE l’objectiu de contribuir al desenvolupament de ciutats intel·ligents i eficients en l’ús de l’energia millorant l’eficiència energètica de la distribució urbana de mercaderies en ciutats mediterrànies a través de la promoció i implantació de polítiques i solucions innovadores.

Fecha del Taller: