DFactory Barcelona suma a PICVISA i Alisys al seu ecosistema d’empreses 4.0

DFactory Barcelona, el node d’indústria 4.0 liderat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, segueix apostant per l’avantguarda tecnològica als seus laboratoris amb les incorporacions de PICVISA i Alisys a l’ecosistema 4.0.

PICVISA (Calaf Group), empresa líder en tecnologia de visió i intel·ligència artificial per a la separació i valorització de residus, instal·la el seu centre de desenvolupament de negoci a DFactory com a part del seu pla de creixement. La seva incorporació a aquest hub d’ innovació li permetrà beneficiar-se de les sinergies amb les companyies presents en aquest ecosistema tecnològic, compartint coneixements i abordant nous reptes tecnològics en el seu àmbit d’ actuació.

Joan Manel Casamitjana, CEO de PICVISA, destaca que “som una empresa referent en innovació tecnològica per al reciclatge i valorització de residus, per a nosaltres és molt important estar presents en un ecosistema tecnològic com DFactory amb empreses capdavanteres, que ens permetin establir col·laboracions i projectes transversals per avançar cap a l’economia circular”.

Per la seva banda, Alisys, empresa referent en solucions de programari per a robòtica dinàmica, social i de servei, és el primer equip de robòtica dinàmica que DFactory incorpora als seus laboratoris. Amb aquesta arribada, la companyia oferirà a les empreses de l’ecosistema accés exclusiu al seu robot Spot Enterprise, de Boston Dynamics, a través dels laboratoris d’accés compartit. A més, Alisys comptarà amb un espai propi a DFactory Barcelona, i tindrà accés als recursos de la iniciativa per al desenvolupament dels seus projectes en el camp de les solucions cloud, intel·ligència artificial, blockchain i robòtica.

“L’ecosistema d’innovació que s’està creant en DFactory és l’idoni perquè empreses com Alisys, i moltes altres, siguem capaces de col·laborar per dissenyar solucions tecnològiques que ara mateix només podem imaginar i que, sens dubte, proporcionaran valor a la societat una vegada aplicades”, ha expressat Jorgina Díaz Torres, directora de Desenvolupament de Negoci de Robòtica d’Alisys.

El delegat especial de l’Estat  al CZFB i president de DFactory Barcelona, Pere Navarro, ha celebrat l’arribada d’ambdues empreses a l’ecosistema DFactory Barcelona, ja que “comparteixen la visió del projecte, i ens ajuden a seguir impulsant el foment i el desenvolupament de la indústria 4.0 i alhora promoure l’atracció del talent, la tecnologia i les inversions en un espai compartit i sempre a l’avantguarda tecnològic

Fecha del Taller: