Decathlon construeix un nou centre logístic de 40.000 metres quadrats a Barcelona

Decathlon, companyia dedicada al disseny, venda i distribució de material esportiu, ha iniciat la construcció d’un nou centre logístic de 40.000 metres quadrats ubicat a la localitat barcelonina de Sant Esteve de Sesrovires i que suposa una inversió de 24 milions d’euros.

L’operació la porta a terme Goodman, dedicada a la gestió i desenvolupament d’inversió en el sector immobiliari industrial.

Decathlon utilitzarà aquest nou espai, que estarà a punt per entrar en funcionament al maig de 2016, per relocalitzar els dos centres de distribució regional que té actualment a Martorell (Baix Llobregat) i Vilafranca (Alt Penedès) en una única plataforma que donarà servei a 20 botigues. El nou centre de distribució contribuirà a centralitzar en un únic espai la distribució per Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears, que fins ara depenien del centre de Madrid, i permetrà ampliar l’oferta de Decathlon a la zona, que passarà dels 50 milions de productes actuals a un total de 75 milions. A més, jugarà un paper clau en la xarxa logística del retailer de material esportiu, per al qual Espanya representa el segon major mercat, per darrere de França

Quant a la localització d’aquest nou centre, Goodman ha seleccionat la població de Sant Esteve Sesrovires, per tractar-se d’un polígon industrial actualment en desenvolupament, Can Margarit, i que compta amb accés des d’importants infraestructures viàries com les autopistes AP-7 i A-2.

Aquest nou equipament oferirà aproximadament 40.000 metres quadrats d’espai d’emmagatzematge amb 11 metres d’altura, incloent 2.000 metres quadrats d’oficines i espais complementaris.

L’extensió total de l’espai se situa al voltant dels 60.000 metres quadrats i inclou àmplies àrees per a maniobres de camions i pàrquing per a cotxes

Decathlon, que pertany al Grup Oxylane, està present a Espanya des de l’any 1992; actualment compta amb una xarxa de 100 punts de venda i set centres logístics. A nivell internacional, està present en 18 mercats, amb més de 700 botigues.

L’acte de col·locació de la primera pedra del centre, que va tenir lloc el 30 de març, van assistir: Fernando Brea Bive, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona; Xavier Flores García, director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat; Enric Carbonell, alcalde de Sant Esteve Sesrovires; Guillermo Ravell, Country Manager de Goodman a Espanya; Victor Rovira, director de logística de Decathlon Espanya i Andrés Cuartero, Gerent Junta de Compensació Can Margarit.

Fecha del Taller: