DB Schenker construeix a Madrid la seva nova plataforma logística per a operaciones terrestres, marítimes i aèries

DB Schenker a Espanya construirà, aquest any, la seva terminal més moderna a Madrid. Per fer-ho, la companyia logística ha comprat un terreny de 60.000 m2 al sud-est de la ciutat. La plataforma estarà al servei de l’operativa de transport terrestre nacional i internacional, projectes així com a la càrrega aèria i marítima.

La nova instal·lació, ubicada a Vicálvaro, consta de dues naus i un modern edifici d’oficines. D’una banda, una àrea de 10.000 m2 amb 120 molls de càrrega, destinada a l’cross-docking dels serveis de transport terrestre; mentre que uns altres 1.600 m2 acolliran el hub d’aeri i marítim. Així mateix, la terminal disposarà d’un edifici d’oficines, amb 3.000 m2 i dividit en tres plantes, on s’acollirà a tot el personal que ara es troba repartit entre les instal·lacions d’Alcalá d’Henares, Barajas i Coslada.

Aquest nou edifici, que està previst es comenci a edificar a finals del primer trimestre del 2016, serà una plataforma totalment sostenible i plenament respectuosa amb la política mediambiental de la companyia, i estarà equipada amb tecnologia d’última generació, segons explica Lluís Gay, CEO de Schenker Logistics, SAU.

Fecha del Taller: